24 juni 2018: nieuwe dag, nieuwe locatie en nieuw parcours!

Kom zondag 24 juni 2018 naar het prachtige Leidschendam Centrum!

Een triathlon voor iedereen

Individueel maar toch samen strijden: iedereen op zijn eigen niveau!

Een speciale startwave voor scholieren over de 1/16e afstand

Volwassenen

Twee startwaves voor volwassenen over de 1/8e afstand

Inschrijven

De organisatie van de MZT vraagt voor het evenement de benodigde vergunningen aan bij de provincie Zuid-Holland en de gemeente Leidschendam-Voorburg. Hierdoor is het maximum aantal deelnemers gelimiteerd.

De inschrijving is geopend tot één week voor de wedstrijd. Inschrijven voor deelnemers kan alleen via de site van de NTB: www.ntbinschrijvingen.nl.

Na-inschrijvingen
Mochten er na de (voor-)inschrijving nog startbewijzen beschikbaar zijn, dan wordt dat enkele dagen voor de wedstrijd op de website bekend gemaakt. Inschrijvingen ter plekke vinden plaats op het principe “wie het eerst komt het eerst maalt” en mits het maximum aantal deelnemers niet wordt overschreden. Wil je zeker zijn van een startbewijs, schrijf je dan tijdig in via de NTB site.

Categorie Maximaal aantal deelnemers Kosten bij inschrijving
Jeugd + scholieren 60 €6,-
Dames 50 €27,75
Heren 130 €27,75

Het inschrijfgeld kan ter plekke worden voldaan, mits er gepast wordt betaald.

Startlijsten 2018
(volgt nog)

Voor de navigatie:

Het Parc Fermé van de MZT is als volgt te bereiken:
Auto
Vanaf de rijksweg A4 neemt u de afslag (8) Leidschendam. Volg de borden Leidschendam Zuid. Sla rechtsaf op de Vlietweg. Volg deze weg tot de verkeerslichten en sla linksaf. Na 200m passeert u het sluiscomplex waar u iets verderop kunt parkeren.

Fiets
Leidschendam is zowel vanuit richting Rijswijk/Den Haag als vanuit Voorschoten/Leiden prima te bereiken. Houdt er rekening mee dat u vanuit Leiden het laatste deel over het fietsparcours rijdt en dat het laatste stuk van de weg bij de Sluisjes is afgezet ivm de wisselzone.

Openbaar Vervoer
Vanaf de dichtstbijzijnde bushalte (bus 45) is het ongeveer 10 minuten wandelen naar de start.

Contact

De MZT wordt georganiseerd door Duursportvereniging TTL. Contact met de organisatie van de MZT legt u via onderstaand formulier.

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Salves
Nationale Nederlanden
Geo d’Or GPS tochten
Reddingsbrigade Leidschendam
Watersportcentrum Vlietland
Albert Heijn Leidschendam
Recreatiecentrum Vlietland BV
Natuurlex
Shell
Van Herwerden
Berntsen Mulder advocaten
Run2Day Den Haag

Door runners, voor runners.

Salves

www.salves.nl

Haal meer uit je dag. Haal meer uit je ICT!

Wij van Salves geloven in het leven; dat je ervan mag genieten én er tegelijkertijd voor anderen moet zijn, ertoe moet doen. Wij geloven dat ICT in dienst staat van mensen en niet andersom. Daarom leggen wij onze focus op plezier in het werk met ondersteuning van ICT. Met méér resultaat, méér productiviteit, méér zekerheid en méér aandacht voor diegenen waar het uiteindelijk allemaal om draait: onze klanten en elkaar.

Nationale Nederlanden

Berntsen Mulder advocaten

berntsenmulder.nl

Uitslagen