Een triathlon voor iedereen

Individueel maar toch samen strijden: iedereen op zijn eigen niveau!

Een speciale startwave voor scholieren over de 1/16e afstand

Volwassenen

Twee startwaves voor volwassenen over de 1/8e afstand

Uitslagen

De uitslagen van 2017 zijn hier te vinden: https://eventkit.mylaps.com/en/result/566/0/0/showresults

Inschrijven

De organisatie van de MZT vraagt voor het evenement de benodigde vergunningen aan bij de provincie Zuid-Holland en de gemeente Leidschendam-Voorburg. Hierdoor is het maximum aantal deelnemers gelimiteerd.

De inschrijving is geopend tot één week voor de wedstrijd. Inschrijven voor deelnemers kan alleen via de site van de NTB: www.ntbinschrijvingen.nl.

Na-inschrijvingen
Mochten er na de (voor-)inschrijving nog startbewijzen beschikbaar zijn, dan wordt dat enkele dagen voor de wedstrijd op de website bekend gemaakt. Inschrijvingen ter plekke vinden plaats op het principe “wie het eerst komt het eerst maalt” en mits het maximum aantal deelnemers niet wordt overschreden. Wil je zeker zijn van een startbewijs, schrijf je dan tijdig in via de NTB site.

Categorie Maximaal aantal deelnemers Kosten bij inschrijving
Jeugd + scholieren 60 €6,-
Dames 50 €27,75
Heren 130 €27,75

Het inschrijfgeld kan ter plekke worden voldaan, mits er gepast wordt betaald.

Startlijsten 2017

Voor de navigatie: Rietpolderweg 7, 2266 BM Leidschendam

Het Parc Fermé van de MZT is als volgt te bereiken:
Auto
Vanaf de rijksweg A4 neemt u de afslag (7) Vlietland/Leiden. U volgt de borden Vlietland. Sla rechtsaf als u op Vlietland aan rijdt. Volg deze weg (Rietpolderweg) helemaal tot u aan het eind een parkeerplaats op rijdt. Hier kunt u parkeren. Het Parc Fermé is direct naast de parkeerplaats te vinden.
N.B.: Vertrek op tijd i.v.m. files rond Den Haag (avondspits)!

Fiets
Bij Voorschoten komt u met de fiets in Vlietland door bij het Frans Halsplantsoen of de Kniplaan de brug over te gaan. Vanuit Leiden en Leidschendam volgt u met de fiets de weg langs kanaal de Vliet en de borden Vlietland.

Openbaar Vervoer
Vanaf de dichtstbijzijnde bushaltes in Voorschoten is Recreatiegebied Vlietland ruim een kwartier lopen.

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Run2Day Den Haag

Door runners, voor runners.

Run2Day Den Haag

Salves

www.salves.nl

Haal meer uit je dag. Haal meer uit je ICT!

Wij van Salves geloven in het leven; dat je ervan mag genieten én er tegelijkertijd voor anderen moet zijn, ertoe moet doen. Wij geloven dat ICT in dienst staat van mensen en niet andersom. Daarom leggen wij onze focus op plezier in het werk met ondersteuning van ICT. Met méér resultaat, méér productiviteit, méér zekerheid en méér aandacht voor diegenen waar het uiteindelijk allemaal om draait: onze klanten en elkaar.

Nationale Nederlanden

Berntsen Mulder advocaten

berntsenmulder.nl

TTL