Missie en Visie

MISSIE

Wij zijn een duursportvereniging met de focus op (alle afstanden van de) triathlon. We zijn er primair voor de sporters uit de omgeving van Leidschendam/Voorburg. We bieden faciliteiten aan sporters die willen trainen en geven hen de mogelijkheid om zich te verbeteren en met enige regelmaat deel te nemen aan een triathlon evenement.

We vinden het belangrijk dat onze vereniging toegankelijk is voor sporters van alle leeftijdscategorieën vanaf 16 jaar en met verschillende ambities. De familie van de sporters voelt zich ook welkom. Onze vereniging is gezellig, ontspannen en professioneel.

VISIE

In het jaar 2027 zijn we nog steeds dé duursportvereniging voor de regio Leidschendam/Voorburg. We zijn meegegaan in de eisen van de tijd op het gebied van communicatie, bieden een uitgebreid trainingsaanbod en weten ruim 80 leden aan ons te binden.

Ruim 70% van de leden doet mee aan de triathlonsport en zet zich minimaal eens per jaar in als vrijwilliger. Verenigingen in de omgeving waarderen TTL en haar leden in het leveren van een bijdrage aan het in stand houden van de triathlonsport.