Deelnemersinformatie 2020

Deelnemersboekje
Het boekje zal een aantal weken voor het evenement hier beschikbaar komen.

Zorg ervoor dat je dit boekje voor de wedstrijd helemaal hebt doorgenomen zodat je tijdens de wedstrijd niet voor verrassingen komt te staan!

De Midzomertriathlon, kortweg MZT, zal plaatsvinden op zondag 28 juni 2020.

De startlocatie is gelegen aan de Leidsekade in Leidschendam.

Interactieve kaart

Een interactieve kaart van het evenemententerrein zal hier enkele weken voor het evenement beschikbaar komen.

Voor parkeren kunt u terecht op de twee volgende locaties:

• Fleetpark Parking, Overgoo 2, Leidschendam. (SLUIT OM 18:00!)
• Parkeergarage Damplein, Damplein 1, Leidschendam

De Damplein garage heeft een beperkt aantal plaatsen en is vrij
lastig te bereiken. Wij raden u daarom aan te parkeren bij
Fleetpark parking.  Zie ook de interactieve kaart.

Afstanden
– Jeugd (12 t/m 16 jaar): 250 meter zwemmen, 9,5km fietsen en 2,3km lopen
– Volwassen (16 jaar en ouder): 500 meter zwemmen, 18km fietsen en 5km lopen

De Wedstrijd

Alle overige informatie over de wedstrijd kunt u vinden in het deelnemersboekje dat enkele weken voor de wedstrijd beschikbaar komt.

Organisatie
Duursportvereniging TTL in nauwe samenwerking met de Politie Leidschendam/Voorburg en de Reddingsbrigade Leidschendam. Het evenement kan niet bestaan zonder de vele sponsors.

Eigen risico
Deelname is geheel op eigen risico. De organisatie is niet aansprakelijk voor het zoekraken van (waardevolle) voorwerpen.

Verzorging
Op het loopparcours is een drinkpost aanwezig. Na de finish staat er drinken klaar en iets te eten. Deelnemers zorgen zelf voor een volle bidon en/of gelletje bij de start.

Milieu
Maak van ons zwemwater geen plastic soep! Neem verpakkingen van gelletjes of repen weer mee het Parc Fermee in om ze daar of na de finish weg te gooien!