Deelnemersinformatie

alle hieronder beschreven informatie is ook in PDF te downloaden onder aan deze pagina

De Run2DayMidzomertriathlon, kortweg MZT, is op zondag 24 juni 2018.

Lokatie
De startlocatie is gelegen aan de Leidsekade in Leidschendam.

De inschrijving en de wisselzone gaan open om 12:00 voor de jeugd en om 12.30 voor de overige deelnemers.

Afstanden
– Jeugd (12 t/m 16 jaar): 250 meter zwemmen, 9 km fietsen en 2,5km lopen
– Volwassen (16 jaar en ouder): 500 meter zwemmen, 23 km fietsen en 5km lopen

De Wedstrijd

De wedstrijd is opgedeeld in 3 verschillende startgroepen met onderstaande starttijden:

• 13:30 – starttijd voor scholieren en jeugd.
  • 14:00 – starttijd voor de dames en teams.
  • 14:15 – starttijd voor de heren.

Organisatie
Duursportvereniging TTL in nauwe samenwerking met de Politie Leidschendam/Voorburg en de Reddingsbrigade Leidschendam. Het evenement kan niet bestaan zonder de vele sponsors.

Eigen risico
Deelname is geheel op eigen risico. De organisatie is niet aansprakelijk voor het zoekraken van (waardevolle) voorwerpen.

Verzorging
Op het loopparcours is een drinkpost aanwezig. Na de finish staat er drinken klaar en iets te eten. Deelnemers zorgen zelf voor een volle bidon en/of gelletje bij de start.

Milieu
Maak van ons zwemwater geen plastic soep! Neem verpakkingen van gelletjes of repen weer mee het Parc Fermee in om ze daar of na de finish weg te gooien!

DEELNEMERSINFORMATIE