Parcours 2019

Leidschendam
Het bruisende en recentelijk opgeknapte sluiscomplex in Leidschendam vormt sinds 2018 de start- en finishlocatie van de Run2DayMidzomertriathlon. Met zijn vele terrasjes een prachtige locatie. Zwemmen langs zaagmolen De Salamander, fietsen rond de Leidschendammerhout en vogelplas Starrevaart en hardlopen langs het water. Een prachtige locatie.

Zwemmen
Het zwemparcours is vanaf de sluisjes richting molen De Salamander en terug (jeugd 250 m, volwassenen 500 m).

zwemparcours

Fietsen
Het fietsparcours van 2019 zal wat aanpassingen hebben ten opzichte van het parcours van 2018. Meer informatie volgt later.

Lopen
Het loopparcours van 2019 zal wat aanpassingen hebben ten opzichte van het parcours van 2018. Meer informatie volgt later.

Tijdwaarneming
Tijdens de wedstrijd wordt de tijd door middel van een wedstrijdklok en automatische tijdregistratie bijgehouden. De uitkomsten worden uiterlijk een dag na de wedstrijd op de website gepubliceerd. Er worden geen tussentijden bijgehouden van de verschillende onderdelen.