Parcours 2019

Parcours 2019

Leidschendam
Het bruisende en recentelijk opgeknapte sluiscomplex in Leidschendam vormt sinds 2018 de start- en finishlocatie van de Green Fit Midzomertriathlon. Met zijn vele terrasjes een prachtige locatie. Zwemmen langs zaagmolen De Salamander, fietsen rond de Leidschendammerhout en vogelplas Starrevaart en hardlopen langs het water. Een prachtige locatie.

Interactieve kaart
Net als vorig jaar is er dit jaar weer een interactieve kaart van het evenemententerrein en de routes beschikbaar. Deze is te bereiken via de volgende LINK.

Zwemmen
Het zwemparcours is vanaf de sluisjes richting molen De Salamander en terug (jeugd 250 m, volwassenen 500 m).

zwemparcours

Fietsen
Het fietsparcours van 2019 heeft wat aanpassingen ten opzichte van het parcours van 2018. De aanrijroute zal via de Oostvlietweg naar het Duinwaterpad gaan. Daar start de ronde die gaat via de Kniplaan en de Stompwijkseweg terug naar Leidschendam. De jeugd gaat via de Star terug naar de wisselzone. De volwassenen gaan via een stukje verbindingsroute ronde 2 in waarna ze net als de jeugd via de Star terug naar de wisselzone fietsen. Zie ook de kaart hieronder en de interactieve kaart.

Lopen
Het loopparcours van 2019 heeft aanpassingen ten opzichte van het parcours van 2018. Dit jaar minder heen en weer en een bredere route. De jeugd loopt de ronde 1 maal terwijl de volwassenen hem 3 maal doen. De finish is bij het sluisgebied. Zie ook de kaart hieronder en de interactieve kaart.

Tijdwaarneming
Ook hier een significante verbetering ten opzichte van 2018: Dit jaar worden de tijden geregistreerd met behulp van Mylaps. Hierdoor zullen de deelnemerstijden van elk onderdeel van de wedstrijd apart worden geregistreerd en gepubliceerd.