Parcours

Leidschendam
Het bruisende en recentelijk opgeknapte sluiscomplex in Leidschendam vormt sinds 2018 de start- en finishlocatie van de Run2DayMidzomertriathlon. Met zijn vele terrasjes een prachtige locatie. Zwemmen langs zaagmolen De Salamander, fietsen rond de Leidschendammerhout en vogelplas Starrevaart en hardlopen langs het water. Een prachtig parcours!

Zwemmen
Het zwemparcours is vanaf de sluisjes richting molen De Salamander en terug (jeugd 250 m, volwassenen 500 m).

zwemparcours

Fietsen
Het fietsparcours bestaat uit 3 rondes rondom de vogelplas (3×7 km).

fietsparcours

Lopen
Vervolgens is het loopparcours langs het water uitgezet en moeten in totaal 3 rondes gelopen worden (5km).

loopparcours

Tijdwaarneming
Tijdens de wedstrijd wordt de tijd door middel van een wedstrijdklok en automatische tijdregistratie bijgehouden. De uitkomsten worden uiterlijk een dag na de wedstrijd op de website gepubliceerd. Er worden geen tussentijden bijgehouden van de verschillende onderdelen.